Sobe

Gril Ranca pod Pohorjem vam od februarja 2015 nudi 9 popolnoma novih, sodobno opremljenih sob. Privoščite si udobno nastanitev na odlični lokaciji v neposredni bližini Pohorja in nedaleč stran od centra mesta.

Ocena gostov: 9,0

Atraktivna lokacija

Sobe se nahajajo v sklopu objekta Grila Ranca, le kilometer od pohorske vzpenjače in Snežnega stadiona, kjer boste lahko preživeli nepozabno dnevno in nočno smuko ali sankanje z družino.

V bližini smučišča najdete wellnes centre, kjer se boste lahko razvajali v ogrevanih bazenih in savnah.

V poletnih dneh ni nič bolj dolgočasno. Pohorje vam nudi možnost številnih aktivnosti v naravi kot je kolesarjenje, pohodništvo ter obisk adrenalinskega parka.

Gril s tradicijo

Preživite svoje bivanje v Mariboru v čudovitih sobah in ob odlični hrani.

Gril Ranca pod Pohorjem se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo pripravljanja domačih čevapčičev, pleskavic v lepinji ter številnih drugih specialitet iz žara. Našim gostom tako nudimo možnost zajtrka, kosila in večerje - vse pod isto streho, kjer se nahajajo sobe.

Dodatne ugodnosti

Ob rezervaciji sobe prejmete posebno “kartico Ranca” z 10% popustom na čevapčiče ali pleskavico v lepinji ter 20% popustom na pranje avtomobila v naši ročni avtopralnici, ki se nahaja v sklopu objekta. Ob rezervaciji 5 ali več nočitev vam pranje avtomobila podarimo.

Poleg tega imate v sklopu objekta zagotovljeno brezplačno parkirišče, brezplačen WiFi in kabelski internet ter možnost uporabe prostora za shranjevanje smuči in druge opreme.

Soba z jacuzzijem
Soba 2+2
Soba 2+1
Dvoposteljna soba
Soba 1+1
Soba za 4
Cenik***
Kako do nas?